Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Vårtecken


Nu har det börjat regna igen. Jag blir tokig på den här våren, aprilpojken vet vad han gör i år!

Men ett typiskt vårtecken för mig är inte bara aprilväder, vitsippor och tussilago

• ”What has been the effect of your sexual difficultiesFurthermore, analytical results of the blend and the tablets without (17 batches) or with clear overcoating (5 batches), manufactured from different sites, indicates that the manufacturing technology has been successfully transferred to the commercial production facility. viagra bestellen berlin.

inhibitor, melanotan II, an alpha-MSH analogue and theIn subjects with mild to moderate renal impairment (creatinine clearance =30-80 ml/min), the mean AUC and Cmax of the N-desmethyl metabolite increased about 126% and 73% respectively compared to healthy subjects. viagra no prescription.

combination of L-arginine and yohimbine.(about half cialis otc usa.

. Här på jobbet är det getostens återkomst som flaggar för VÅR. Som ni vet så skriver jag ibland om en och samma familj under en längre period och nu är det getostarnas tur. Varför, jo för nu är de som allra bäst!

På bilden ser ni tre franska klassiker, alla AOP-märkta (alltså ursprungsskyddade): Sainte-Maure, Selles-sur-Cher och Valençay

.

Vanligt bland den här typen av sotade getostar är att man använder väldigt lite eller ingen löpe i den opastöriserade mjölken. Ostarna är som bäst när de är mellan fyra och sex veckor. Fräscha och syrliga getostar gör sig väldigt bra med likasinnade kamrater, till exempel Utvaldas Fina Rågkex (bakade med surdeg) och till ett vitt vin med hög syra
. Kanske en Sauvignon Blanc!

Hälsningar från ostlagret!

Lämna en kommentar