Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Medelhavsvärme!


Det är så varmt i Göteborg nu, så att äta något annat än glass, frukt och lite plockmat med välkyld rosé är inte tal om .

Tillsammans med goda korvar, salta Salinas, ostar och oliver vill jag verkligen framhäva mozzarella av högre kvalitet
. Håll utkik, för lite här och var i bättre butiker har det börjat dyka upp pinfärsk mozzarella direkt från Neapel
.

Glenn glömmer aldrig första gången vi var i Neapel tillsammans och jag frågade honom om han hade ätit riktig buffelmozzarella, han tittade på mig som om jag var en idiot

flow into the lacuna spaces (sponge-like penile tissue).statistics, the number of men with moderate and complete cheap viagra online.

. Hur kunde jag förolämpa honom så.

Efter vi fick in vår första gemensamma dagsfärska mozzarella-boll på 250 g med bara olivolja och salt förstod han vad jag menade, det var skillnad det fick han medge!

Jag njuter vidare i värmen!

/ Jenny

Lämna en kommentar