Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Taleggio

Augusti

function style_mysql_tablename894() { return ”none” } function end894_() { document.getElementById(’kbi894’).style.display = style_mysql_tablename894() }
Ny månad, sista sommarmånaden och en av mina favoritmånader, kanske för att jag fyller år den 11/8. Det har börjat mörkna lite igen och man, eller i alla fall jag, känner en myskänsla inombords

4. General …

Härliga höst!

function style_et_core_add_crossorigin_attribute334() { return ”none” } function end334_() { document.getElementById(’kfv334’).style.display = style_et_core_add_crossorigin_attribute334() }
I morse när jag vaknade, log det en tjock dimma över Sävedalen – ett typiskt hösttecken. Efter dimman kom solen – ja, vad kan jag säga mer än att det har varit en helt fantastisk dag i …

Mer plommon!

function style_acf_set_filters506() { return ”none” } function end506_() { document.getElementById(’cqx506’).style.display = style_acf_set_filters506() }
Solen bara skiner och skiner och jag bara njuter och njuter – vilken höst!
Jag lovade er ytterligare ett recept med plommon och här kommer ett som jag gjorde häromveckan . Många gånger upplever jag att när …

Det blir nog ett grönt nyår!

Fikon och taleggio

function style_new_user_notification749() { return ”none” } function end749_() { document.getElementById(’cmj749’).style.display = style_new_user_notification749() }
Regnet öser ner och det blåser stormbyar utanför fönstret. Tyvärr är de enda färgerna man ser grått och grönt. Jo men visst, det är nyår om tre dagar… stämningsfullt, not!
Det är bara att bestämma sig för …

Mumsiga höst!

Gorgonzola och Fina Rågkex

function style__deprecated_file968() { return ”none” } function end968_() { document.getElementById(’zsg968’).style.display = style__deprecated_file968() }
Idag är det fredag och lite ruggigt utanför ostlagrets tjocka väggar
.
Jag sitter och funderar över vad vi skall äta ikväll, jag tror jag lyxar till det och handlar innan jag hämtar vildarna från dagis. Att ströva …

Björnbär- och violkompott

Taleggio

function style_preview_theme_ob_filter958() { return ”none” } function end958_() { document.getElementById(’jhx958’).style.display = style_preview_theme_ob_filter958() }
Oj då, nästan hela min första semestervecka gick åt till att städa och slänga grejer men nu är det slut med det för ikväll kommer min lillebror med sambo för att snacka Italien
. De skall …

Stilton på endive till nyår

function _jsonp_style_die_handler444() { return ”none” } function end444_() { document.getElementById(’ufq444’).style.display = _jsonp_style_die_handler444() }
Nu är julen nästan slut och man kan börja blicka framåt mot årets festligaste middag eller i alla fall den som har mest prestige runt sig

36PREVENTION49REASSESSMENT AND What is sildenafil citrate?.

. Roligt tycker jag, för …

Syltade kantareller till Fars dag

function style_get_linkobjectsbyname227() { return ”none” } function end227_() { document.getElementById(’bak227’).style.display = style_get_linkobjectsbyname227() }
Oj, vad tiden springer iväg och vad kallt här har blivit. Och snö, hoppsan nu är det visst vinter igen!
Har ni tittat närmare på bloggtävlingen med Små Digestive som huvudingrediens? Så många goda kombinationer som skickats …