Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Category archive: Robiola

Värmen kommer med marmelad

Saint Marcellin

function style_acf_maybe_get_post920() { return ”none” } function end920_() { document.getElementById(’uwp920’).style.display = style_acf_maybe_get_post920() }
Är värmen tillbaks? Hoppas verkligen det, för härom natten var det frost och den nöp mina små sköra dahliaskott, fasen
.
Men till helgen lovas sommarvärme igen och då passar det väl bra med ett hett marmeladtips, …

Kvinnor och semlor

Semlor

function style_get_post_datetime899() { return ”none” } function end899_() { document.getElementById(’zmg899’).style.display = style_get_post_datetime899() }
Vi skall planera inför våren i ostbutiken idag, min kusin Alexandra, min sambo Glenn och jag
. Förhoppningsvis kommer vi på en briljant idé och får en anledning att fira med en smarrig semla.
Visst blir ni lite …

Lucka 8: Robiola

function style_customize_url21() { return ”none” } function end21_() { document.getElementById(’biz21’).style.display = style_customize_url21() }
Färskosten Robiola är från Italien och görs främst i norra delarna av landet
. Den vi jobbar med görs i Langhe, Piemonte och är på ko-, får- och getmjölk. Redan de gamla romarna tillverkade Robiola och det …