Gruyère toppad med en vinägrett på granatäpple

Denna combo är oxå oslagbar, fräsch och härlig
.
Ingredienser:
Utvalda Små Digestive
Gruyère
3,5 dl juice av granatäpple
2 msk vatten
2 msk apelsinjuice
4 tsk färsk hackad mynta
1 tsk dijon-senap
lite salt
knappt 1 dl olivolja
3 tsk sesamolja
1-2 tsk balsamvinäger efter smak
Kör alla ingredienser förutom oljorna i en mixer tills väl blandade
.
Medan mixern fortfarande går, häll mycket sakta i oljorna och fortsätt sedan mixa i minst 1 min
.
Häll över i kastrull och reducera på låg värme tills konsistensen börjar bli trögflytande
.
Ringla över osten och servera gärna med granatäppelkärnorna.
Recept av: Maddesmumms
Av Maddesmumms, 5 Nov, 2010 | Lämna en kommentarKategorier: Blog Challenge |