Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Kanel- och kardemummaäpple med mascarpone och rostade hasselnötter


Räcker till minst 15 kex

1 äpple
0,5 tsk kardemummakärnor
0,5 tsk kanel
1 tsk brunt farinsocker
lite smör att steka i
0,5 pkt mascarponeost (125 g)
en handfull rostade hasselnötter
Utvalda små Digestivekex

Mortla kardemummakärnorna tillsammans med kanel och farin . Tärna äpplet, och stek bitarna mjuka i lite smör tillsammans med de mortlade kryddorna

. Låt svalna lite medan du rostar de grovhackade hasselnötterna

General Considerationsyohimbine have been utilized empirically without the viagra.

. Rör sedan ihop äppelbitarna med mascarponeost, och klicka ut på små kex och toppa med rostade hasselnötter.

Recept av: Bara en kaka till

Lämna en kommentar