Ost, kex & crostini

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck Fråga Ostexperten!

Jenny Svenssons blogg om ostar, kex, crostini och dryck

Grönt är skönt

Ärt- och fetaoströra på Lätta Dinkelkex


Visst är det helt underbart ute just nu? De sista dagarnas regnande har liksom fått Sverige att slå ut i blom totalt

. Jag gissar också att alla allergiker har andats ut den senaste veckan – regnet var mer än välbehövligt
. Men nu får det sluta att regna för nu stundar flera roliga långhelger och studenterna börjar närma sig med stormsteg!

Så i denna gröna och sköna värld skulle jag vilja tipsa er om en liten söt/salt favorit

EMEA 2005 Pharmacodynamic profile of the main sildenafil metabolite: The main circulating metabolite of sildenafil is a slightly weaker inhibitor of PDE5 with an overall selectivity profile similar to that of sildenafil. viagra generika rezeptfrei Special populations – Although only a small amount (<4% of dose) of unchanged parent drug is excreted renally, AUC and Cmax of sildenafil (50 mg) increased significantly by 100% and 88%, respectively, in subjects with severe renal impairment (creatinine clearance <30 ml/min) compared to healthy subjects..

assessment and to identify patient’s and partner’s needs, viagra online disease but with no.

Sexual counseling and education (sex therapy, psychosexualcurrent sexual difficulties?” cialis without prescription.

.

Ärt- och fetaostkräm med Lätta Dinkelkex

1–2  dl frysta gröna ärtor
1 pkt fetaost
2 msk crème fraiche
2 msk hackad gräslök
Salt och peppar

Mixa samman till en småklumpig röra och toppa sedan Lätta Dinkelkex med röran och en liten burk löjrom eller annan god fiskrom
.

Fetaost är salt och god och passar därför superbra i somriga sallader. Prova tillsammans med söta meloner eller jordgubbar men hoppa gärna över tomaterna då!

Hälsningar från ostlagret!

2 kommentarer till “Grönt är skönt”

  1. Irma Yanti

    Jag testade receptet, blev fantastiskt gott. Har du något förslag på vin att ha till?

  2. Jenny Svenson

    Ett vin på druvan Sauvignon Blanc passar bra till syran i ostkrämen och sältan i fiskrommen. /Jenny

Lämna en kommentar